مقالات

راهنمای خرید مشعل گازوئیلی ایران رادیاتور

راهنمای خرید مشعل گازوئیلی ایران رادیاتور

در جهت راهنمای خرید مشعل گازوئیلی ایران رادیاتور ، شرکت ایران رادیاتور را می توان یکی از شناخته شده ترین برندهای فعال در تولید تجهیزات گرمایشی دانست. ایران رادیاتور از اواسط دهه ۱۳۷۰ خورشیدی به بعد، وارد عرصه ساخت مشعل شد که از ویژگی های محصولات این شرکت می توان به کیفیت فنی خوب و خدمات پس از فروش بسیار مناسب آن اشاره نمود.

مشعل های گازوئیلی ایران رادیاتور به دلیل قیمت مناسب، تنوع ظرفیت مدل ها از 93.000 کیلو کالری تا 4.000.000 کیلو کالری، استفاده از لوازم جانبی باکیفیت، مورد اعتماد بودن به دلیل سابقه حضور بالا در بازار و خدمات پس از فروش سراسری و گسترده از پر فروش ترین محصولات گرمایشی موتور خانه دیزل در بازار می باشد.

برای خرید مشعل گازوئیلی ایران رادیاتور در مدل های بالاتر از 400.000 کیلو کالری دارای نازل دو مرحله ای بوده و در مدل های بالاتر از 700.000 کیلو کالری شامل تابلو کنترل ( شکوه ) می شوند. تابلو کنترل شامل کلید فیوز، کنتاکتور، بی متال، رله کنترل، لامپ های سیگنال و تجهیزات مربوطه می باشد.

نگاهی کلی به شرکت ایران رادیاتور

گروه صنعتی ایران رادیاتور با سابقه 4 دهه درخشان جز اولین تولیدکنندگان پکیج دیواری از سال ۱۳۸۳ تاکنون بیش از 40% سهم بازار را به خود اختصاص داده است. كه اكنون بزرگترين توليد كننده انواع رادياتور های آلومينيومی، پكيج شوفاژ های ديواری و انواع مشعل(خانگي و صنعتي) در خاورميانه مي باشد و يكي از سه شركت برتر توليد كننده رادياتور های آلومينيومی در سطح جهان و يكی از سه شركت برتر توليد كننده مشعل های صنعتی در جهان است.

که با همت بيش 1500 نفر از كارمندان و متخصصان، كارگران و همچنين توزيع كنندگان سخت كوش، خوشنام و پشت كار مديران در كنار سرمايه گذاري تدريجي پايدار با وجود ناپايداري هاي اقتصادي موجود داراي تاريخچه ای درخشان است، طراحی مبتکرانه همراه با حفظ کیفیت که همسو با کاهش قیمت و هزینه ها در پروسه ی تولید این مدل رادیاتور شده است منجر به دریافت تندیس چهارمین جشنواره پژوهش و فناوری از وزارت صنعت معدن و تجارت گردیده است.

فروشگاه چشمک از سال 1369 همکاری خود را با شرکت ایران رادیاتور به طور رسمی آغاز و امروز به دلیل عرضه محصولات با نازلترین قیمت و بهترین کیفیت به عنوان اولین نمایندگان رسمی این شرکت معرفی می گردد.

مشعل گازوئیل سوز ایران رادیاتور چیست؟

مشعل گازوئیلی ایران رادیاتور برای صحت تشکیل شعله و ایمنی مشعل از چشم الکترونیکی استفاده می کند. این چشم الکترونیکی در برابر نور حاصل از احتراق گازوئیل در کوره و یا محفظه احتراق دیگ حساس بوده و اجازه ادامه کار کرد مشعل را صادر میکند. شرکت ایران رادیاتور ارزش حرارتی هر کیلوگرم گازوئیل را برابر 10000 کیلوکالری برای مشعل گازوئیلی خود احتساب نموده است.

این ارزش حراراتی اعلام شده در محاسبه میزان مصرف سوخت بسیار مهم می باشد. با تغییر مشخصات گازوئیل مصرفی در مشعل ظرفیت حرارتی مشعل نیز تغییر می کند اما باتوجه به کم بودن این تغییرات میتوان از آن چشم پوشی کرد.

دمپر مشعل های ایران رادیاتور در مدل های با ظرفیت کمتر از 400.000 کیلو کالری بصورت دستی بوده و بالاتر از این ظرفیت به صورت هیدرولیکی یا اتوماتیک با موتور LKS 160 و LKS 310 می باشد. برق مصرفی الکتروموتور مشعل ایران رادیاتور گازوئیلی تا ظرفیت ۴۰۰ هزار کیلوکالری به صورت تکفاز و از ۴۰۰ هزار به بالا به سه فاز ارائه می شوند. تمامی مشعل های گازوئیلی ایران رادیاتور با پمپ گازوئیل، چشم الکترونیکی و شیر برقی ارائه می شوند.

مشعل  گازوئیلی ایران رادیاتور جهت اختلاط بهتر گازوئیل و هوا، گازوئیل را توسط نازل و پمپ گازوئیل به صورت پودر به داخل کوره احتراق، اسپری یا افشانه می کند. نازل مشعل گازوئیلی در زمان خرید مشعل بر اساس ظرفیت حرارتی، طول دیگ، قطر کوره دیگ و دیگر مشخصات انتخاب و جداگانه خرید می شود. در زمان خرید مشعل گازوئیلی ایران رادیاتور حتما نازل را نیز سفارش و خرید نمایید.

کلیه مشعل های ساخت ایران رادیاتور دارای گواهینامه استاندارد ایران بوده و شبکه گسترده خدمات مشتریان در سراسر ایران، آمادگی انجام خدمات این محصولات را دارند. مشعل های گازوئیلی ایران رادیاتور دارای 12 ماه گارانتی می باشد. این خدمات تنها توسط شبکه خدمات شرکت ایران رادیاتور انجام می گیرد.

اجزای تشکیل دهنده مشعل گازوئیلی

  1. الکتروموتور: عامل حرکت پمپ و بادزن است.
  2. پمپ گازوئیل: در مشعل های فشار قوی بصورت دوار و یا چرخ دنده بصورت یک یا دو طبقه ساخته میشود.
  3. شیر برقی(شیر مغناطیسی): در مسیر عبور سوخت از پمپ به طرف نازل یک شیربرقی قرار میگیرد تا در زمان خاموش بودن مشعل از نشست گازوئیل جلوگیری شود.
  4. شعله پخش کن: قطعه ای است که سر راه ورود هوا به محفظه احتراق قرار می گیرد و آن را خلاف جهت چرخش سوخت به چرخش در می آورد تا باعث بهبود هرچه بهتر سوخت و هوا گردد.
  5. چشم الکتریکی: نوعی مقاومت الکتریکی است که بر اثر تابش نور مقاومتش کم میشود و بالعکس. از این خاصیت جهت کنترل شعله در مشعل های گازوئیلی استفاده می شود.
  6. بدنه ی مشعل: بدنه ی اغلب مشعل های گازوئیلی از نوع چدن ریخته گری است که قطعات مختلف مشعل بر روی آن نصب میشود.
  7. کوپلینگ: قطعه ای است که حرکت الکتروموتور را به پمپ منتقل می کند و جنس آن پلاستیک است.
  8. نازل: قطعه ای است که گازوئیل را به صورت پودر با اندازه معین به صورت تصفیه شده به داخل دیگ می پاشد.

کاربرد مشعل گازوئیل سوز

برای خرید مشعل گازوئیلی ایران رادیاتور مشعل ها با اتصال به انواع بویلرهای سیستم حرارتی، انرژی اولیه جهت گرمایش ساختمان و آب گرم مصرفی را تامین می‌کنند. قبل از ایجاد شبکه گازرسانی در ایران، سوخت مصرفی در موتورخانه‌های شوفاژ، گازوئیل بود و به همین دلیل از مشعل‌های گازوئیل سوز استفاده می‌کردند.

بعد از راه اندازی لوله‌کشی گاز شهری به دلیل هزینه حمل و نقل و سایر تبعات آن از جمله آلودگی زیست محیطی، استفاده از گازوئیل در شهرها و سپس به صورت قانونی منسوخ شد. بنابراین در حال حاضر مشعل های گازوئیلی فقط در مناطقی که به گاز شهری و برق دسترسی ندارند مورد استفاده قرار می‌گیرد.

عملکرد مشعل گازوئیلی ایران رادیاتور

  1. در یک مشعل فن دار شرواع احتراق و فرمان ترموستات ملزومات دیگر مانند دیگ، طبق زمان بندی رله مشعل و فرمان رله می باشد.
  2. بعد از اینکه رله مشعل فرمان احتراق را صادر کرد فن هوادهی 30 الی 60 ثانیه بعد مشعل را روشن می کند.
  3. سپس با باز شدن شیر مشعل (مشعل گازسوز، گازوئیل یل مازوت فرقی ندارد) سوخت به درون محفظه احتراق دیگ پرتاب می شود.
  4. بعد از جرقه ایجاد شده توسط جرقه زن شعله مشعل ایجاد شده و توسط پمپ و پروانه پرتاب می شود.
  5. به محض اینکه شعله تشکیل شد، یون (یا همان فتوسل) جرقه زن را قطع کرده و مشعل به احتراق خود ادامه می دهد.
  6. به این ترتیب مشعل تا زمانی که ترموستات فرمان خاموش شدن نداده به کار خود ادامه می دهد.

نکته مهم: برای خرید مشعل گازوئیلی ایران رادیاتورباید به این نکته اشاره کنیم که ملزومات موتورخانه یکسره در حال کار نیستند و مشعل در این مورد بخصوص با فرمان رله ترموستات دیگ موتورخانه طبق یک دمای تعیین شده خاموش و استندبای هستند.

راهنمای خرید مشعل گازوئیلی ایران رادیاتور

رکوپراتور مشعل چیست؟

در راهنمای خرید مشعل گازوئیلی ایران رادیاتور با افزایش دمای هوای ورودی به مشعل گازوئیلی ایران رادیاتور می توان دمای شعله را افزایش داد. برای این کار معمولا از مبدل های حرارتی هوا به هوا استفاده می شود. استفاده از این روش راندمان مشعل گازوئیلی ایران رادیاتور را نیز افزایش خواهد داد. به این مبدل حرارتی هوا به هوا که در خروجی مسیر دود مشعل بروی کورههای صنعتی، کوره های هوای گرم، دیگ های بخار و دیگ های آب گرم نصب می شود، رکوپراتور (Recoprator) می گویند.

البته استفاده از رکوپراتور در مشعل های گازی یا مشعل های گازوئیل سوز با ظرفیت حرارتی بیش از 2000000kcal/hr پیشنهاد می شود. استفاده از رکوپراتور باعث افزایش 250 تا 600 درجه سانتی گرادی دمای شعله مشعل خواهد شد. شعله مشعل گازوئیلی ایران رادیاتور زرد رنگ تر و روشن تر از شعله مشعل گازی می باشد.

گازوئیل در دمای 18- تا 20- (با توجه به فرمول شیمیایی) منجمد می شود اما در دمای 4- درجه و کمتر از آن قابلیت جاری شدن را از دست داده و گازوئیل به حالت موم در خواهد آمد. همین موضوع باعث ازکار افتادگی سیستم های حرارتی و مشعل گازوئیل سوز خواهد شد. اگر میزان آب موجود در گازوئیل افزایش پیدا کند، این دما افزایش و دمای موم شدگی گازوئیل یا عدم جاری شدن آن به صفر یا بالاتر از صفر افزایش خواهد یافت.

اما برای از بین بردن این حالت از گازوئیل، حرکت آن در مسیر لوله کشی گازوئیل تا مشعل گازوئیلی باید دمای آن را افزایش داد ولی با توجه به دمای 60 درجه اشتعال گازوئیل این کار با شعله مستقیم نباید انجام شودو بهتر است توسط آب یا المنت های برقی گرمکن با دمای محدود این کار انجام شود. در موتورخانه هایی که دارای منبع ذخیره سوخت روزانه هستند می توان از کویل آبگرم یا بخار در داخل منبع ذخیره سوخت استفاده کرد.

نکات مهم خرید مشعل گازوئیلی ایران رادیاتور

راهنمای خرید مشعل گازوئیلی ایران رادیاتور و ظرفیت آن تابع پارامترهای مختلف بوده و ضرایب محاسباتی مخصوص خود را دارد که مهندسان به چگونگی استفاده از آن ها اشراف کامل دارند. پارامترهایی که هنگام انتخاب مشعل و محاسبه ظرفیت مورد نیاز، باید در نظر گرفت عبارتند از:

  1. زیربنای مفید ساختمان
  2. نوع و ضخامت دیوارهای ‌خارجی
  3. نوع پنجره‌ها (یو پی وی سی یا فلزی)، دوجداره  یا تک جداره بودن آن و تعداد و ابعاد آن‌ها
  4. محل جغرافیایی (سردسیر، گرمسیر یا معتدل بودن آن)
  5. نوع حامل انرژی(گازوئیل)
  6. تعداد سرویس‌های موجود در ساختمان‌ها (جهت محاسبه آبگرم مصرفی بهداشتی)
  7. مجهز بودن ساختمان به استخر، سونا، جکوزی
  8. فاصله موتورخانه تا آپارتمان‌ها یا محل استفاده از گرمای تولید شده

برای خرید مشعل گازوئیلی ایران رادیاتور علاوه بر روش علمی-محاسباتی، به صورت عرف و تجربی هم می‌توان انتخاب نمود. به طور مثال برای ساختمان‌هایی که موتورخانه و سیستم گرمایش آن از قبل ایجاد شده است و فقط نیاز به تعویض مشعل دارد باید ظرفیت مشعل با حداکثر ظرفیت و توان حرارتی دیگ یا بویلر انتخاب شود.

طریقه محاسبه مشعل گازوئیل سوز ایران رادیاتور

به منظور محاسبه و راهنمای خرید مشعل گازوئیلی ایران رادیاتور لازم است برخی فاکتورها و عوامل را در نظر داشت که از این طریق مشعل مورد نیاز با ظرفیت مناسب را انتخاب و خریداری نمود. با توجه به نیاز بازار شرکت های بسیاری در خصوص طراحی و ساخت انواع مشعل در حال فعالیت هستند و سالانه میلیون ها دستگاه تولید و روانه بازار رقابت می کنند.

از برندهای مطرح می توان به مشعل ایران رادیاتور اشاره داشت که مطابق جدیدترین تکنولوژی های روز دنیا طراحی و ساخته شده است. برای تامین حرارت دیگ یا بویلر از مشعل استفاده می شود و مشعل متناسب با ظرفیت حرارتی باید به طوری انتخاب و محاسبه مشعل انجام شود تا در مواقع استفاده از آن ظرفیت مورد نیاز را تامین نماید.

وزن سوخت مصرفی بر حسب کیلوگرم بر ساعت می باشد که با توجه به قدرت حرارتی بویلر یا دیگ، ارزش حرارتی سوخت مشعل و راندمان مشعل بین 70 تا 95 درصد بدست می آید.

ظرفیت حرارتی و وزن سوخت مصرفی مشعل طبق فرمول روبرو محاسبه می شود. به این صورت که ظرفیت حرارتی دیگ بر حاصل ضرب ارزش حرارتی سوخت در راندمان تقسیم می شود. واز این طریق میتوان محاسبه مشعل را انجام داد.

به طور مثال مقدار سوخت مصرفی مشعل مورد نیاز برای دیگ آبگرم با ظرفیت حرارتی 1000000 کیلوکالری بر ساعت kcal/hr با راندمان 90 درصد به صورت زیر محاسبه می شود.

این محاسبات برای مشعل گازی با ارزش حرارتی 10500 کیلوکالری بر ساعت به شکل زیر انجام می شود.

10500 × 0.9 ÷ 1000000 = 103.4 کیلوگرم بر ساعت

این محاسبات برای مشعل گازوئیلی با ارزش حرارتی 10750 کیلوکالری بر ساعت به شکل زیر انجام می شود.

10750 × 0.9 ÷ 1000000  = 105.8 کیلوگرم بر ساعت

این محاسبات برای مشعل مازوتی با ارزش حرارتی 10900 کیلوکالری بر ساعت به شکل زیر انجام می شود.

10900 × 0.9 ÷ 1000000 = 101.93 کیلوگرم بر ساعت

راهنمای خرید مشعل گازوئیلی ایران رادیاتور

چه متعلقاتی باید در مدار سوخت مشعل های گازوئیلی نصب شود؟

یک سیستم دو لوله ای یا خط گردشی می تواند جهت ارتباط منبع گازوئیل و مشعل مورد استفاده قرار گیرد که در خط گردشی فشار گازوئیل نباید کمتر از 0/5 بار باشد. قطر لوله های گازوئیل به طول لوله و ارتفاع مکش بین منبع گازوئیل و پمپ گازوئیل مشعل بستگی دارد.
یک شیر اصلی و صافی گازوئیل باید روی خط سوخت پیش از ورود به مشعل نصب گردد و در صورتی که خط لوله گازوئیل یا منبع گازوئیل پایین تر از مشعل قرار گیرد استفاده از شیر یک طرفه یا سوپاپ گازوئیل جهت جلوگیری از هواگیری سیستم مورد نیاز است.

نمودار راهنمای خرید مشعل گازوئیلی ایران رادیاتور

سیستم لوله کشی و اتصالات قادر به تحمل فشار 1/3 برابر فشار کاری بوده و نسبت به نفوذ آب مصون باشد اگر گازوئیل با آب مخلوط شود، پمپ گازوئیل مشعل صدمه خواهد دید. در لوله کشی سیستم سوخت مایع استفاده از لوله های گالوانیزه مجاز نمی باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *